Les colles de Morats i Torrats enceten les primeres activitats de la Festa Major 2010

Tot i el mal temps regnant, les colles donen el tret de sortida amb activitats ja consolidades com el Berenar Morat i/o el Pregó Torrat

L'aire de gresca i disbauxa s'apoderava dijous de la ciutat de Mollet. I és que les colles de la ciutat de Morats i Torrats donaven el tret de sortida a les primeres activitats populars de la Festa Major 2010. Així, tot i el mal temps imperant durant tota la tarda del dijous, la colla dels Morats celebrava el seu ja tradicional Berenar Morat al Parc de Can Mulà. En aquest acte, els molletans van poder gaudir de tota l'essència de la filosofia de la colla del "menjar": el bon menjar i la germanor. I és que la pluja no els hi va poder esguerrar la festa a la colla dels Morats, ja que tot i existir el risc que minvés l'assistència de públic pel les condicions meteorològiques adverses, tots els amants del menjar i seguidors i simpatitzants de la colla del "menjar" no es van voler perdre aquesta tradicional cita de cada dijous de Festa Major.


Per la seva banda, la colla dels Torrats, que ja va iniciar la festa la nit de dimecres amb el Concurs de curts Torrats de la mà de l'escamot "Hostel", també va donar el tret de sortida a la tarda de dijous de Festa Major amb un acte que també resumeix l'essència de la colla del "beure": El concurs de còctels. Després del pregó Torrat, van agafar el relleu l'escamot dels "Tempranillos" amb els concerts dels grups Scarecrow i Rute 66. Tot i les dificultats tècniques inicials, aquest escamot de joves Torrats va aconseguir fer un ple al Mercat Vell amb l'actuació d'aquests dos grups de versions que van aconseguir fer ballar i saltar a tots els assistents a aquest acte de la colla dels Torrats.


Avui divendres les colles continuen amb les piles carregades per la Festa Major 2010 i ho fan amb una MiT de les colles molt rockera amb els grups Los Innombrables, Benito Kamelas i Iros todos a tomar por culo.

 

Edicions locals