La MiT de les colles més rockera aconsegueix omplir de bat a bat el parc Can Mulà

Els assistents van poder gaudir del directe més potent de Los Innombrables, Benito Kamelas i Iros todos a tomar por culo

El rock i el punk més potents van fer-se ahir els amos i senyors del parc de Can Mulà. I és durant la nit de divendres va tenir lloc, com ja comença a ser tradició durant els divendres de Festa Major, la MiT de les Colles. Així, les colles de Festa Major de Morats i Torrats van deixar aparcades les seves diferències i totes les seves rivalitats durant una nit i es van unir per organitzar una gran festa per al gaudiment de tots els ciutadans i ciutadanes de Mollet amants de la música rock. I és que després d'un seguit d'anys d'apostes de les colles per grups de l'estil conegut com a "mestissatge", Morats i Torrats han decidit donar un gir complet i apostar per nous estils per tal d'atreure cada cop un públic més ampli i molt més divers.


Així, els encarregats de donar el gran tret de sortida de la MiT de les colles d'aquesta Festa Major 2010 va ser el grup de versions Los Innombrables que des de bon començament es van fer amb l'escenari i van aconseguir de forma progressiva engrescar al públic molletà de Can Mulà i endinsar-lo de ple en el concert. Tot seguit van iniciar el seu directe el grup Benito Kamelas, l'únic dels grups de la nit que compta amb un repertori musical propi. Finalment, els encarregats de posar el punt i final a aquesta MiT de les colles van ser el grup Iros todos a tomar por culo, un grup que va aconseguir fer les delícies del públic des de bon començament amb les seves versions de les cançons més conegudes i que han donat a conèixer al famós grup de rock espanyol Extremoduro.

 

Edicions locals