El cercavila de la Colla Gegantera es passeja pel centre de la ciutat

En aquesta XVII Trobada de Gegants hi van participar les colles geganteres de Breda, Dosrius, Gràcia, Santa Coloma de Gramanet, les Borges Blanques i Mollet del Vallès

Els gegants van ser un dels protagonistes de la tarda del diumenge. I és que va ser ahir quan va tenir lloc la dissetena Trobada de Gegants. En aquesta darrera trobada van participar un total de sis colles geganteres d'arreu de Catalunya: la colla gegantera de Breda, la colla gegantera de Dosrius, la colla gegantera de Gràcia, la colla gegantera de Santa Coloma de Gramanet, la colla gegantera de les Borges Blanques i, com no podria ser d'una altra manera, la colla gegantera local de Mollet del Vallès. Va ser a partir de dos quarts de vuit del vespre que es va iniciar la cercavila per la ciutat d'aquesta XVII Trobada de Gegants en la que van participar un total d'onze gegants.

Així, els gegants van recórrer els diferents carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la plaça Prat de la Riba a ritme de les gralles i timbals que els van acompanyar en tot moment. Un cop van arribar a la plaça, allà mateix va tenir lloc el ball de gegants que va ser l'encarregat de posar el punt i final d'aquesta trobada.

 

Edicions locals