La colla dels Morats es fa amb la victòria als jocs de cucanya

La colla dels Morats va aconseguir la victòria després d’unes proves molt igualades que es van haver de resoldre en una darrera estirada de desempat

Malgrat que les colles de Morats i Torrats van decidir no fer proves puntuables durant la Festa Major 2010, ahir dilluns van tenir lloc els Jocs de Cucanya. Aquest acte va ser pensat com una forma de substituir les proves tradicionals. En primer lloc, es va realitzar la cucanya infantil amb la cadena de roba. Els petits simpatitzants de les dues colles dinamitzadores de Festa Major havien de realitzar una cadena amb roba i ser els primers en arribar a la marca senyalada. D'aquesta primera prova en va sortir victoriosa la colla dels Torrats, seguida de ben a prop per la colla dels Morats.


Més tard, va arribar el torn dels més grans. La cucanya dels adults va consistir en estirar la corda amb la dificultat d'estar situats sobre una superfície relliscant, la primera colla en aconseguir que el seu mocador superés la línia del parquet en seria la guanyadora. Es van realitzar cinc repeticions de la prova i, finalment, va ser la colla dels Morats qui en va sortir vencedora amb un tres a dos favorable. Així, amb les colles empatades a un punt, es va realitzar una darrera estirada de desempat entre cinc noies i cinc nois des les dues respectives colles de la que va aconseguir la victòria la colla dels Morats.

 

Edicions locals