Mollet enviarà 2.000 euros per a la població de Pakistan

La Comissió d’emergències de Mollet aprovava aquest dilluns l’enviament d’aquests recursos econòmics per a participar en el procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada

La Comissió d'emergències de Mollet, formada per l'Ajuntament i les entitats solidàries de la ciutat, aprovaven aquest dilluns destinar 2.000 euros del fons d'emergència de l'entitat als damnificats per les inundacions de Pakistan. En aquest sentit, els diners, que s'enviaran a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, serviran per participar en el procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada. Així mateix, el proper 18 de setembre (de 18 a 21 hores a la plaça Prat de la Riba), en el marc de la Quinzena de la Solidaritat, es durà a terme la campanya Mollet. Un euro per Pakistan per recollir recursos per a les persones afectades per aquestes inundacions. I és que el desbordament del riu Indus a Pakistan en diferents punts del seu curs a causa de les fortes pluges ha provocat més de 1.600 morts i més de 17 milions de persones afectades o desplaçades. Tot i això, també s'han de tenir en compte els danys materials causats per les inundacions, com ara la destrucció de carreteres, els habitatges malmesos o les collites inundades.


D'altra banda, la Comissió també va decidir ampliar dilluns en 1.500 euros l'ajut a Haití, 9 mesos després del terratrèmol per projectes de reconstrucció i rehabilitació en els que el Fons Català està treballant.

 

Edicions locals