‘Mollet a mà’ continua sent referent informatiu a la ciutat

Segons el darrer estudi d’audiència del Baròmetre de la Comunicació, publicat aquest mes de juliol, la publicació continua tenint 30.000 lectors setmanals

Les dades del darrer estudi d'audiència del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, publicat al mes de juliol, continuen mostrant com la revista Mollet a mà és el referent informatiu de la ciutat. I és que segons les dades publicades en aquest estudi, Mollet a mà continua tenint 30.000 lectors setmanals fet que demostra que gairebé un 57% de la població major de 14 anys tria aquest setmanari per conèixer l'actualitat de la ciutat. "Les xifres reflecteixen la bona tasca que hem estat fent al llarg d'aquests 17 anys i demostren com la revista és el mitjà de comunicació més llegit a la ciutat", assegura l'editor de Mollet a mà, Josep Lluís Bonet.


La noticia coincideix amb un aniversari. I és que precisament al setembre d'ara fa dos anys la revista passava a ser 100% en color. Ara, l'entitat ja es prepara per celebrar la seva majoria d'edat, ja que el proper mes de febrer Mollet a mà complirà 18 anys.

 

Edicions locals