Ca n’Arimon reforma el seu interior durant l’estiu

Les reformes, que s’emmarquen en el desè aniversari de l’entitat, s’han realitzat per adequar l’espai esportiu a les noves tendències i als usos que en fan els usuaris

Millorar els serveis i la qualitat de les activitats ha estat l'eix central de les actuacions que s'han portat a terme durant els dies d'estiu a les instal·lacions del Complex Esportiu de Ca n'Arimon. En aquest sentit, els estudis d'activitats dirigides es situen actualment a la planta -1 del centre mentre que l'espai per a màquines està a la planta 0 del centre. Tot i això, el nombre de màquines es manté tot i que s'han canviat les més obsoletes. "Cada any es realitzen millores en les instal·lacions però fins ara no s'havia realitzat una actuació tan gran", explica l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, tot afirmant que les reformes d'enguany responen a la demanda que els usuaris van transmetre en les enquestes que va portar a terme la direcció del centre.


Les reformes, que s'emmarquen en el pla de manteniment acordat per l'empresa concessionària i l'Ajuntament, coincideixen amb la celebració del desè aniversari de l'entitat, d'aquí a uns mesos.

 

Edicions locals