El conseller Maragall inaugura les noves instal·lacions de Cal Músic

El responsable d’Educació de la Generalitat va realitzar una petita visita i es va dirigir als pares dels alumnes del centre i a l’equip de professors, tot assegurant que “avui és la festa de l’educació a Molle

El nou edifici de l'escola Cal Músic ja és una realitat. I, precisament un dia abans de l'inici de les classes, el conseller d'Educació, Ernest Maragall, va visitar aquest centre per conèixer de prop les obres que s'han portat a terme per ampliar les instal·lacions, de manera que Cal Músic podrà oferir una segona línia amb capacitat per a 450 alumnes d'educació infantil i primària. La visita va comptar amb la presència de pares i alumnes a qui, tant l'alcalde com el conseller, van agrair la seva paciència per estar "uns anys estrets" a l'espera de la finalització del nou edifici que es va inaugurar ahir. Tot i això, Maragall va assegurar que "recordaran el dia d'avui, és la festa de l'educació a Mollet" i va afirmar que, tot i la crisi econòmica, "seguim creixent en educació".


L'escola de Cal Músic es va posar en funcionament al curs 2004-2005 amb una única línia, però degut al creixent a la zona de la Vinyota ja es va pensar en ampliar a dues línies educatives. Així, aquest curs el centre compta amb 215 alumnes i 19 mestres, ja que avui inicien les classes alumnes fins a cinquè amb una línia i la doble línia fins a P4.


D'altra banda, Maragall també va parlar de la nova fita en educació a Mollet: construir el quart institut d'educació secundària de la ciutat, que estarà situat a la zona de la Vinyota. Tot i que el conseller no va voler donar detalls sobre l'estat del projecte, Maragall va assegurar que "estem treballant amb la perspectiva del 4t IES".

 

Edicions locals