Monica Comadran debuta a bmx amb una segona posició

La jove molletana va estar a un pas de guanyar la cursa, però al final una pilot local es va acabar imposant. Precisament Joan Comadran també va ser segon en la cursa de la seva categoria

Dissabte a la tarda, Monica Comadran es va estrenar oficialment en competició damunt una bicicleta bmx. La molletana va córrer a la categoria no-iniciades per fer-se amb la primera posició. La cursa va estar molt igualada i fins l'última màniga no es va conèixer a la vencedora. Per ben poc, la pilot local es va pujar al més alt del podi, mentre que Comadran va aconseguir una meritòria segona plaça el dia de la seva estrena. Per la seva part, el seu pare, Joan Comadran, també va acabar en segon lloc, al perdre el liderat en una de les últimes corbes.


El pare de la Monica i pilot de bmx, Joan Comadran, està orgullós de la gran cursa que va quallar la seva filla: "Estic molt content de com s'ha comportat la Monica damunt la bici. Ha estat una cursa molt bonica, emocionant, que s'ha decidit al tram final. Hi ha hagut moments en que la Monica s'ha posat primera, però l'Aina, que és de Sant Andreu i es coneix bé el traçat, ha pogut avançar-la i guanyar la cursa. Amb tot, estem molt orgullosos de la cursa que ha fet". El pilot molletà també analitza la seva cursa: "L'he controlada en tot moment i només he perdut la primera posició en una de les últimes corbes de la darrera màniga. M'he tancat massa i això ho ha aprofitat el segon per avançar-me. Després he intentat recuperar la distància perduda, però ja era massa tard i només he pogut defensar la segona posició".

 

Edicions locals