Montilla es reuneix amb el Grup Empresarial Clade

Durant la seva estada a la ciutat, el president de la Generalitat també va visitar les instal·lacions de l’Escola Sant Gervasi i l’Institut de Ciència i Tecnologia

El president de la Generalitat, José Montilla, es trobava dimecres la ciutat de Mollet per visitar l'escola Sant Gervasi, un centre escolar consolidat com a cooperativa, i l'Institut de Ciència i Tecnologia, una empresa dedicada a la investigació científica, el desenvolupament i innovació tecnològica, els serveis científic-tècnics i la transmissió de coneixements. El president del govern català visitava la ciutat per una invitació del Grup Empresarial Clade. "Aquesta és la quarta visita de Montilla a la ciutat, i això és un fet històric perquè és el primer cop que un president de la Generalitat visita quatre cops Mollet en una mateixa legislatura", assegurava l'alcalde Josep Monràs.


Poc després, el president de la Generalitat va mantenir un dinar privat amb els membres del Consell Rector del Grup Empresarial Cooperatiu Clade, del que l'escola Sant Gervasi, entre d'altres entitats, n'és membre. El Grup Clade va néixer al 2004 com "una aposta decidida per una intercooperació multisectorial potent i amb l'agilitat que reclamen els temps actuals", segons explica l'entitat en la seva pàgina web. "El president Montilla coneix el grup, ha fet seguiment de la seva trajectòria però en la reunió d'avui li presentarem el nostre projecte de futur i el pla estratègic que desenvoluparem els propers anys", afirmava Xavier Lopez, director general de Clade.

 

Edicions locals