Centenars d’estels guarniran el cel de la Fira d’Artesans d’enguany

L’associació de veïns ja fa setmanes que treballa en la decoració d’aquesta tradicional fira. Com ja és habitual, tot el barri s’ha involucrat en aquesta tasca per tenir-ho tot a punt per a la setmana vine

El vent farà volar centenars d'estels sobre el cel de la Fira d'Artesans, que tindrà lloc entre el 17 i el 19 de setembre al nucli antic de la ciutat. I és que el veïns d'aquesta zona ja fa setmanes que treballen per tenir a punt la decoració d'enguany. "Aquesta idea de cobrir el cel de la fira amb estels ja fa anys que la treballàvem, però no sabíem exactament com fer-ho i aquest any ens hi hem posat", explica el president de la AV de la Fira d'Artesans, Martí Turégano. Precisament per poder tenir-ho tot a punt per a la inauguració, l'entitat ha tingut la col·laboració del veïnat més jove, que any rere any es va incorporant en aquesta tasca. La Nor i l'Ilies són dos dels joves que han treballat de valent aquest estiu tot estampant els seus dissenys en els estels que guarniran la Fira. "Ens agrada molt poder participar, estem molt contents de col·laborar" expliquen els dos joves. "Els nens i les nenes hi posen molta voluntat", afegeix en Ramon Pujol, un dels veïns implicats en la preparació d'aquesta fira. En total, els veïns guarniran el cel de la fira amb més de 500 estels amb diferents dissenys. "Per nosaltres és un orgull poder fer la decoració cada any i tenir la satisfacció del nom que ha prés la fira", explica el president de l'entitat veïnal.


Una de les novetats de la Fira d'Artesans serà l'ampliació del nombre d'artesans ja que, segons explica Turégano, "enguany hi haurà més d'un centenar de paradistes". D'aquesta manera, enguany es podran trobar més parades al carrer del Sol i a Can Pacià. A més, el tancament de la fira, el diumenge, també s'avançarà unes hores.

 

Edicions locals