La música protagonitza l'aniversari de La Bombeta

El centre cultural ofereix novetats en la seva agenda per aquesta temporada

Aquest cap de setmana La Bombeta 109 celebrava el seu tercer aniversari i ho feia sense escatimar en esforços. Així mateix, des de les 13 hores del dissabte fins a la matinada del diumenge van tenir lloc al carrer Lluís Duran tot un seguit d'actuacions per celebrar aquest tercer aniversari del local d'oci molletà.

 

Els encarregats de donar el tret de sortida va ser el grup de flamenc molletà, La Maranya, que ho va fer amb un concert acompanyat d'un vermut per a tots els assistents. Un cop finalitzada l'actuació, els encarregats de seguir amb la festa van ser els punxadiscos del col·lectiu Inoquo fins que van donar pas a l'actuació més rockera de la jornada amb el grup Las Conchas de Velasco.

 

A les 21 hores va tenir lloc un sopar popular de només tres euros per a tots aquells que s'hi van voler sumar a la disbauxa. Els encarregats de dur a terme un gran final apoteòsic per aquesta gran festa de llarga durada van ser les actuacions del grup de música jazz, Asimètric, i el concert del grup de versions sortit de l'Institut de Teatre de Barcelona, Sweet & Dandy.

 

Cadascuna de les actuacions, que va abraçar tota mena d'estils musicals, van fer les delícies de tots aquells molletans i molletanes que es van voler apropar per celebrar els tres anys de vida del local. Una celebració que concorda completament amb la filosofia portada a terme des de La Bombeta 109, donant gran importància a la música i a les actuacions en directe.

 

Des de l'organització es remarca el seu agraïment cap a tots els artistes que van fer possible aquesta festa i que a més, no van cobrar "ni un duro". També volen agrair la seva presència a tots els assistents a la festa per a que aquesta es prolongués fins altes hores de la matinada. A més, els organitzadors fan una crida a aquells que no van venir demanant una major implicació en aquest projecte "obert a tothom".

 

Les principals activitats culturals continuen en marxa a La Bombeta que manté el seu horari de divendres a diumenge però que canvia la dinàmica dedicant les setmanes a diferents cicles. Així, el jazz, la música afrojamaicana, el teatre fòrum i les exposicions aniran encabides sempre en un mateix cistell temàtic. Sense deixar de banda els diferents tallers amb alguna novetat. D'entrada La Bombeta seguirà amb el taller sobre el teatre de l'oprimit, cada dijous a les 21:30 hores i de franc, i existeix la possibilitat d'inaugurar un taller d'àrab que, en tot cas, seria programat pels dimecres.

 

 

Edicions locals