El web Molletnegocis.cat ja és una realitat

El nou portal, elaborat per l'empresa Plànol.info, té l'objectiu de facilitar la creació de nous establiments a la ciutat i potenciar l'activitat dels emprenedors   - Anar al web

Dissabte al migdia, l'estand de Mollet Comunicació a FIMO va acollir la presentació de la pàgina web Molletnegocis.cat. Aquest nou espai pretén fomentar el comerç de la ciutat i ser un punt de trobada on consular dades sobre negocis i botigues de Mollet.

 

A més, al portal es poden fer consultes sobre aparcament, localització de botigues, quantitats d'establiments, transport públic o dades genèriques sobre el consum. La informació s'anirà actualitzant periòdicament cada trimestre i comptarà amb la col·laboració d'immobiliàries i comerços. Es tracta, doncs, d'un portal adreçat a tot tipus d'usuraris, i des del qual es poden fer compres, lloguers, estudis de mercat i, a més, serveix com a guia comercial. Cal destacar que la creació del portal ha estat a càrrec de Plànol.info, una empresa pionera en el tractament de la informació per mitjà de mapes.

 


El regidor de comerç de Mollet, Dani Novo, assegura que "es tracta d'una nova eina molt important per als possibles inversos, promotors i comerciants de la ciutat". Per la seva banda, l'encarregat de la web i representant de Plànol.info, David Nogué, subratlla que és un portal útil per a tothom: "Hem volgut que fos una caixa d'eines molt flexible, que s'adaptés a les necessitats de cada usuari. Així, els panells es poden moure perquè cadascú tingui en la portada allò que més l'interessa".

 

- Anar al web

Edicions locals