EMFO posa en marxa la Casa d’Oficis Gallecs Emergent

El projecte permetrà que 30 joves puguin desenvolupar un perfil professional amb possibilitats d'inserció laboral futura

El projecte, permetrà que 30 joves, entre 16 i 24 anys, que no hagin completat l'ESO, puguin desenvolupar un perfil professional amb possibilitats d'inserció laboral futura

El proper 14 d'octubre es posarà en marxa la Casa d'Oficis Gallecs Emergent, que EMFO desenvoluparà, amb la col•laboració del Consorci del Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs i amb el cofinançament del Fons Social Europeu i del Servei d'Ocupació de Catalunya. Les cases d'oficis són programes públics d'ocupació i formació que tenen com a finalitat donar formació i millorar les possibilitats d'ocupació de joves aturats menors de 25 anys.

 

La Casa d'Oficis Gallecs Emergent vol treballar per rehabilitar, consolidar, mantenir, millorar i dinamitzar el Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs, fomentant la reinserció laboral i alhora, aconseguint avançar amb els tres pilars principals de Gallecs: l'agricultura ecològica, la rehabilitació del patrimoni arquitectònic i el manteniment i millora dels valors mediambientals.
Aquest projecte, permetrà que 30 joves, entre 16 i 24 anys, que no hagin completat l'Educació Secundària Obligatòria, puguin desenvolupar un perfil professional amb possibilitats d'inserció laboral futura.

 

La Casa d'Oficis, tindrà tres especialitats: Agricultura ecològica: Horticultura, Treballs forestals: Neteja de boscos, reforestació, manteniment de l'espai verd i Rehabilitació: Paleta.
La seva durada serà de dotze mesos. Els sis primers mesos es dedicaran íntegrament a la formació, sempre de caràcter pràctic i aplicada al projecte concret que es desenvoluparà. A partir del setè mes, es combina el treball real amb la formació.

 

La selecció d'alumnes, que seran derivats des de l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) de Mollet, es desenvoluparà el proper dia 7 d'octubre al Centre Cívic de Can Borrell.

 

Edicions locals