Escribano encapçala la representació comarcal d’ICV cap al Parlament

Ocuparà el número 24 a la llista que lidera Joan Herrera per a les eleccions autonòmiques

Aquest dimarts el Consell Nacional d'ICV ha aprovat per unanimitat la candidatura ecosocialista a les eleccions catalanes del proper 28 de novembre. En la llista, que encapçala Joan Herrera, hi ha quatre representants dels ecosocialistes del Vallès Oriental: Marina Escribano, de Mollet; Jordi Manils, de Montmeló; Marta Melgar, de la Llagosta; i Edilbert Comas, de Caldes de Montbui. L'aportació comarcal a la candidatura la completa el coordinador d'Esquerra Unida al Vallès Oriental, el regidor de Montornès José Montero.

 

En paraules del president comarcal d'ICV, Jordi Garriga, "les persones escollides per formar part de la llista aporten una combinació perfecta de joventut i experiència, a la vegada que expressen l'aposta decidida d'Iniciativa pel municipalisme". En aquest sentit, Garriga ha afegit que "aquests companys i companyes tindran de ben segur un paper destacat en el futur d'ICV a la comarca, començant per les eleccions municipals del proper mes de maig on tots quatre són apostes clares per constituir governs d'esquerres en localitats importants en la realitat política vallesana".

 

Per últim, el dirigent ecosocialista s'ha felicitat pel fet que Salvador Milà, diputat adscrit a la comarca en les dues darreres legislatures, repeteixi en un lloc de la llista que li garanteixi revalidar el seu escó. "És un acte de justícia i de reconeixement a la gran tasca que ha dut a terme Milà al Parlament i, de manera molt especial, al Vallès", ha dit.

Edicions locals