Tura s'aferra a la feina feta pel govern de Montilla en matèria de serveis públics per fer campanya

La número dos de Montilla va conduir el primer acte de campanya a Mollet

El dimecres a la tarda, el Mercat Vell va acollir l'acte de campanya socialista Fets! Aquest va ser conduit per la consellera de Justícia, Montserrat Tura, que ara ocupa el segon lloc a la llista dels socialistes per a les eleccions del Parlament del proper 28 de novembre.

 

L'acte va desmarcar-se dels paràmetres tradicionals de campanya, ja que, tot i que fou conduit per la que fou alcaldessa de Mollet, els protagonistes van ser quatre testimonis del carrer que van pujar a l'escenari per explicar les seves situacions en la crisi acual. Entre cada testimoni, Tura aprofitava per seguir amb el discurs. Un discurs lligat als serveis socials ja que, segons Tura, el PSC vol "explicar que no és possible una Catalunya més lliure i més plena sense l'atenció als ciutadans i els serveis socials com a garantia d'igualtat d'oportunitats".

 

La consellera va afegir que "s'han fet moltes coses des del govern, però la crisi ha creat una situació inquietant que fa que no es valori prou la feina feta". Després del següent testimoni, Tura va voler incidir altre cop en els serveis socials: "el govern d'aquests set anys ha creat les bases perquè no es desestabilitzin el serveis públics". Tot i que no va oblidar-se del gran rival d'aquests comicis, CiU, del que va assegurar que es "contradiuen ells mateixos. Diuen que el govern no ha fet res, fins i tot que hem destruït el país i no és veritat".

 

Tot i els pronòstics poc favorables cap a la victòria del PSC a les eleccions, la número dos socialista afronta aquest repte amb entusiasme: "no podem tirar la tovallola, hem d'agafar-nos-ho amb optimisme".

Edicions locals