Els joves molletans podran compartir habitatge amb l’ajut d’un portal web

El web funciona des fa un temps al Barcelonès   - Anar al web

Ajudar als joves a compartir un habitatge és l'objectiu del programa Compartir Habitatge, que ja funciona des de fa un temps al Barcelonès, i al que recentment s'han sumat el Vallès Oriental i d'altres comarques de la província de Barcelona.

 

El servei, que s'ofereix a través de les Borses Joves d'Habitatge, va dirigit a joves que busquen pis per compartir posant-los en contacte amb propietaris que volen llogar parcialment el seu habitatge, o bé amb joves que tenen llogat un pis i volen sotsarrendar una habitació a un altre jove. El nou web del programa és, sens dubte, una eina de gran utilitat per donar aquest servei, ja que ofereix la Borsa Jove d'Habitatge per Compartir que facilita tan la recerca de company de pis com també la informació i els instruments necessaris per formalitzar el contracte.

 

A la gestió d'aquest web que s'ha impulsat des del Consell Comarcal del Barcelonès amb la col·laboració de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona i ajuntaments, participaran també els Consell Comarcals que s'han sumat al programa, entre d'ells el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

Al web es pot trobar documentació sobre el funcionament del servei, d'assessorament legal, drets i deures i també la guia jove compartir pis, mitjançant la qual es vol orientar als joves en el concepte de la convivència amb altres persones i també ajudar-los a escollir els companys més afins.

 

- Anar al web

Edicions locals