El Mollet guanya el partit del morbo (4-2)

Victòria dels de Noguera davant un Cerdanyola molt motivat

Diumenge, la pista del pavelló de Riera Seca va centrar tota l'atenció de 1a Nacional Catalana. En un partit molt emotiu, els molletans van saber imposar-se i aconseguir una victòria clau que els manté en la zona noble de la taula.

 

De bon començament, els visitants van portar el pes del partit i van crear força perill a la porteria molletana. De fet, es van avançar primer en el marcador. A la represa, els locals van establir l'empat de la mà d'Eudald, però els visitants van desfer l'igualada de falta. Amb el marcador en contra, els molletans van treure el seu millor joc sobre la pista. Així, Eloi va empatar de penal i Albert Torra va posar el 3-2 a falta de set minuts pel final. Poc després, Jonatan aprofitava un contraatac per sentenciar el partit.

 

L'entrenador del Mollet HC, David Noguera, va destacar el gran partit del Cerdanyola: "Ha estat un rival molt digne. Han sortit molt endollats a la pista i ens han passat per sobre en la primera meitat. Tenen jugadors molt perillosos i ens han obligat a fer un sobreesforç per aconseguir la victòria. Després del descans, l'equip ha sortit més concentrat i ha estat capaç de remuntar un partit que se'ns havia posat força complicat". Amb tot, el tècnic molletà va assegurar que "tot i que hi les emocions eren molt fortes, ens jugàvem tres punts, res més".

Edicions locals