Es reuneix la Taula Estratègica de Formació i Ocupació

La taula va ser creada arrel del Pla Estratègic

La Taula Estratègica de Formació i Ocupació va fer una nova trobada, el passat dilluns, a l'Ajuntament de Mollet. La Taula es va crear el passat mes d'abril impulsada pel Pla Estratègic de Mollet amb l'objectiu de ser un espai de trobada i de treball entre tots els agents implicats en la formació i l'ocupació.

 

La Taula Estratègica de Formació i Ocupació està formada per representants dels instituts d'ensenyament secundari, l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès, la Cambra de Comerç, els sindicats, l'Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO),el Centre Tecnològic GIRO, el IUCT Sant Gervasi i l'Ajuntament de Mollet.

 

 

 

Durant aquesta segona reunió va posar-set en comú l'oferta formativa continua que hi ha a la ciutat com a un dels ponts bàsics per la vinculació entre el món de treball i l'educatiu i va demanar-se que el marc de territorial de debat sigui més ampli i abasti tot el Baix Vallès. També va valorar-se la necessitat d'impulsar línies de treball per retornar a la formació els joves sense capacitat professional.

Edicions locals