EUiA presenta les seves solucions davant la crisi

L'acte va comptar amb l'alcalde de Marinaleda, Juan Manuel Sánchez Gordillo

El grup municipal va organitzar un acte en el que va destacar la presència de l'alcalde de Marinaleda, Juan Manuel Sánchez Gordillo

Durant la tarda de dissabte el grup polític d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) organitzava un acte sota el lema La crisi? Respostes de l'esquerra amb l'objectiu de donar a conèixer als assistents les seves propostes per posar punt i final a la crisi capitalista actual. A banda de l'assistència del regidor i coordinador d'EUiA a Mollet, António López, també va destacar la presència de l'alcalde de Marinaleda, província de Sevilla, i portaveu d'Izquierda Unida (IU), Juan Manuel Sánchez Gordillo.

 

Sánchez Gordillo va assegurar que "la crisi és producte de la burgesia financera" ja que aquesta ha inventat "una nova forma de robar" mitjançant les "hipoteques basura, amb les que el banquer no guarda els diners d'aquesta hipoteca sinó que la va venent". L'alcalde de Marinaleda i portaveu d'IU també assegurava que els causants d'aquesta crisi no han estat altres sinó "el capital financer i el govern", mentre que les víctimes han tornat a ser "els pobres d'arreu del planeta" i que davant la crisi només hi ha tres opcions possibles: "creuar-se de braços, afavorir els causants com fa el govern actualment ho rebelar-se mitjançant la cerca d'un nou model d'economia solidària i sostenible passant per la nacionalització de la banca i l'accés dels treballadors als mitjans de producció de forma directa, entre d'altres"."El govern no està castigant als culpables d'aquest crisi sinó a les víctimes d'aquesta, és per això que existeix la necessitat de dur a terme una segona vaga general atès que el govern no ha fet cas a les peticions dels treballadors", afegeix Sánchez Gordillo. L'alcalde de Marinaleda també va visitar l'espai natural de Gallecs i el nou Hospital de Mollet, considerats per EUiA com dos punts de lluita dintre del marc de la ciutat.

Edicions locals