La Marineta obre les seves portes amb dues mostres de pintura

“Temps fora del temps”  i “Personajes” van inaugurar-se plegades

Divendres el Centre Cultural La Marineta va reobrir el seu cicle d'exposicions per la porta gran. Les mostres "Temps fora del temps" de Romanie, i "Personajes" de Juanjo Castillo van inaugurar-se a la vegada després d'ajornar-se en diferents ocasions.

 

La primera, és una exposició que arriba per primer cop a Catalunya des de l'illa d'Eivissa. L'artista defineix la seva pintura com "figurativa, de colors càlids que reflecteixen el camp de la illa blanca". Romanie va decidir fa quatre anys que no viuria de la pintura, i per això confessa que pinta el que vol "perquè m'agradi a mi i no a la gent". Tot i que les seves pintures recorden un cert toc dalinià, Romanie reconeix que "de petita m'agradava molt Dalí però amb els anys m'ha anat agradant menys" i reconeix la seva veritable inspiració en la pintora surrealista gironina Remedios Varo.

 

El segon, Juanjo Castillo, divideix en dos la mostra exposada a La Marineta, per una banda, els personatges i d'altra, senyals de vida. Amb elles pretén transmetre les agradables sensacions i emocions dels seus quadres, el bon rotllo. Aquesta és la segona exposició de l'artista després d'haver exposat a Vall-romanes i de moment, confessa Castillo "crec que aconsegueixo transmetre aquest bon rotllo perquè he tingut unes reaccions molt interessants". Castillo treballa sobre pladur, la pintura la rasca i conserva el plafó exterior per donar una sensació de profunditat a les seves obres. Aquest material va començar a interessar-li a Castillo treballant en el sector de la construcció: "vinc del llenç i m'agrada provar amb diferents volums i formes".
A la presentació, el regidor de Cultura, Dani Novo, va apuntar que "La Marineta està oberta a tot tipus d'art" i, sobre les exposicions, "a dalt hi tenim molts colors, i a baix, una mica més de romanticisme".

 

Edicions locals