Joan Josep Català guanya el primer premi del concurs de pintura a l'aire lliure

La Col·lecció Garreta-Rovira assegura dues edicions més del certamen

Dimecres va tenir lloc el lliurament de premis del 1r Concurs de pintura a l'aire a lliure, organitzat per la Col·lecció Garreta-Rovira i el Casal Cultural, amb el suport de l'Ajuntament de Mollet. A proposta del jurat del concurs, l'organització va lliurar vuit premis entre els quals destaquen el premis juvenil, el premi a l'originalitat i el premi a les noves tendències.

 

El primer premi juvenil va anar a para a mans de Qiwei Ni i Jiawei Ni, que no van poder assistir a l'entrega de premis. Si que ho va fer l'autor del segon premi, Ivan Cayuela. En l'apartat de premi Local, a càrrec del Museu Abelló, l'afortunat va ser Albert Sanjuan. Pel que fa als premis a Noves Tendències, els guardonats van ser Antoni Subirana, Josep Batlle i Joan Coch.

 

Pel que fa als guardons en l'apartat d'Originalitat, els premiats van seer Benet Costa, Joan Josep Pérez i Josep Bussalleu. Tots aquests guardons van ser premiats amb 200 euros excepte els juvenils que van rebre un lot de material de pintura valorat en 100 euros.

 

Ara bé, el tercer premi del Concurs de Pintura a l'aire lliure va ser per Jordi Pons que va ser remunerat amb 500 euros. El segon, a mans de Joan Vila, va premiar l'artista amb 750 euros. I per últim, el primer premi el va aconseguir Joan Josep Català que va reconèixer "una profunda satisfacció per guanyar-lo i més si és el primer cop que es fa". Català va rebre una remuneració de 1.000 euros pel seu quadre del que diu que "qualsevol tema o localització és bona, el que compta és la manera d'expressar-lo".

 

D'altra banda, queda assegurada la edició de l'any vinent que, com va explicar Joan Garreta, es farà "el proper 2 d'octubre del 2011, i el tercer, el 7 d'octubre del 2012".

 

El concurs de pintura a l'aire lliure es va fer el passat diumenge 3 d'octubre per diferents espais de la ciutat. Les obres presentades al concurs van estar exposades a les sales de la Col•lecció Garreta-Rovira fins aquest mateix dimecres.

 

Edicions locals