El carrer Vinzia es tancarà al trànsit el primer dissabte de mes

Així ho han acordat l'Ajuntament i l'Associació de comerciants de la zona

El pròxim dissabte, el carrer de Gaietà Vínzia es tancarà per primer cop a la circulació de vehicles amb l'objectiu de crear una illa de vianants que afavoreixi el comerç d'aquest cèntric eix comercial de la ciutat de Mollet.

 

Es tracta d'un acord entre l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants del Carrer Vínzia que té com a objectiu afavorir el passeig de vianants i el comerç de la zona cada primer dissabte de mes. L'experiència s'iniciarà aquest dissabte i es tornarà a repetir el dissabte 4 de desembre i el dissabte 8 de gener, establint així els tres mesos de prova corresponents.

 

La creació d'illes de vianants en carrers comercials per afavorir la circulació de persones i les vendes dels comerços és una experiència que ja funciona amb èxits en diversos municipis. A Mollet s'engegarà aquest dissabte i es farà una prova de funcionament en els propers tres mesos.

 

Així, aquest dissabte el carrer de Gaietà Vínzia romandrà tancat al trànsit entre les 9 del matí i les 9 de la nit. Els vianants podran gaudir d'un Gaietà Vinzia per ells sols i tastaran la tranquil·litat de passejar tot interessant-se pels comerços del cèntric carrer molletà.

Edicions locals