Jordi Terrades: "ha estat aquest govern el que ha protegit definitivament l'espai rural de Gallecs"

El candidat al Parlament de Catalunya va recordar que s'obren grans oportunitats per la indústria catalana

El membre de l'executiva nacional del PSC i candidat al Parlament de Catalunya, Jordi Terrades, ha recordat que s'obren grans oportunitats per l'industria catalana

 

Dimarts passat el membre de l'executiva nacional del PSC i candidat al Parlament de Catalunya, Jordi Terrades, va oferir una roda de premsa a l'andana de l'Estació de Renfe Mollet - Sant Fost, per explicar quina ha estat l'acció dels governs d'esquerres en mobilitat i medi ambient en els darrers set anys de governs d'esquerres a Catalunya.

 

Acompanyat de l'alcalde de la ciutat i membre de l'executiva de Federació, Josep Monràs, i de la candidata molletana al Parlament, Mireia Dionisio, Terrades va assenyalar "el govern del President Montilla ha apostat clarament per una major eficiència del transport ferroviari de mercaderies, i han afavorit el transvasament modal des del transport per carretera, pel seu menor impacte ambiental".


Pel que fa a les infraestructures viaries Terrades va assegurar que impulsaran el 4t cinturó/ronda del Vallès, en aquest sentit "el PSC s'ha posicionat a favor del traçat Nord plantejat en el Pla territorial de la regió metropolitana, en cap cas no contemplem les propostes que sugereixen el seu pas per l'entorn de Gallecs. També ha manifestat que licitarem i construirem l'Eix de la Conreria".

 

Finalment, Terrades va voler recordar que "ha estat aquest govern el que ha protegit definitivament l'espai rural de Gallecs". En aquest sentit va afegir que "protegirem el medi ambient sens e frenar i impulsant l'activitat econòmica". "S'obren grans oportunitats per l'industria catalana", i va posar com exemple "la proposta electoral del PSC d'impulsar en els propers 5 Anys un pla d'ajuts perquè es puguin comprar fins a 76000 vehícles eléctrics i híbrids o el pla de 2000MEUR per la implantació d'energies renovables i projectes d'estalvi i eficiència energètica".

 

Edicions locals