Can Gomà obre les portes amb noves millores

L'escala i l'ascensor de l'entrada (fotografia), la rampa de l'escenari o els nous lavabos adaptats són els principals canvis del Teatre Municipal

El passat dimecres es van donar a conèixer les les millores que s'han fet en matèria d'accessibilitat al Teatre municipal de Can Gomà, gràcies al finançament extraordinari del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat (FEOSL).

 

La visita va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, la regidora d'Obra Pública, Ester Safont i el regidor de Cultura, Dani Novo. Monràs va afirmar que "la remodelació del teatre està enllestida" tot i que va deixar entreveure un "somni de futur" que es basaria en la recuperació de les antigues caves per a l'ús públic.

 

Les obres que s'han dut a terme a Can Gomà han servit per eliminar les barreres arquitectòniques d'accés a la sala del teatre. L'antiga escala d'entrada s'ha transformat ara en una d'àmplia acompanyada d'un ascensor per a les persones amb mobilitat reduïda. A més, a la sala escènica s'ha creat una rampa d'accés a l'escenari per a una millor accessibilitat, així com una altra rampa d'accés a la porta exterior propera a l'escenari on s'ha eliminat un petit esglaó que havia causat certs problemes. També els lavabos adaptats formen part d'aquestes millores. Aquests treballs han costat 64.000 euros i han donat feina a 12 persones. L'empresa responsable de les obres és Constructora Perefran S.L., de Mollet.

 

 

Edicions locals