EUiA Mollet clama la participació a les eleccions dels Consells Escolars

Les votacions es realitzaran entre el 22 i el 26 de novembre als centres escolars

Amb la publicació de la Resolució EDU/2962/2010 de 14 de Setembre, s'inicia el procés electoral bianual per renovar els membres dels Consells Escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics. Aquesta resolució, determina el calendari d'aquest procés que s'inicià a partir del 2 de novembre i finalitzarà, amb les votacions als centres escolars, entre el 22 i 26 del mateix mes.

 

Segons la Llei d'educació, el Consell Escolar és l'òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern del centre. Entre les funcions que té assignades destaquen l'aprovació del projecte educatiu del centre, la programació anual, la carta de compromís educatiu i el pressupost anual entre d'altres.

 

 

El grup local d'EUiA entén com "una necessitat ineludible la de dinamitzar la participació dels diversos sectors de la Comunitat Educativa en aquest procés i, de forma especial, la dels pares i mares que ja va ser la més baixa en el procés del 2008".

 

A més, EUiA Mollet ha volgut "denunciar a l'equip de govern municipal de Mollet per rebutjar la moció que va presentar el grup municipal d´ICV-EUIA en aquesta ".

Edicions locals