Un centenar i mig de dones ret homenatge a la dona al Centro Aragonès

L'entitat molletana va organitzar el tradicional sopar al Centro Cultural Aragonés una setmana abans de l'habitual

El passat dissabte el Centro Cultural Andaluz de la ciutat va organitzar el seu ja tradicional sopar d'Homenatge a la dona a les instal•lacions del Centro Cultural Aragonés. Tot i ser una celebració habitual d'aquesta entitat, aquest any s'han avançat les dates a conseqüència de les eleccions autonòmiques que tindran lloc el proper diumenge 28 de novembre per tal de no fer coincidir el dia del sopar amb la jornada de reflexió.

 

Un nombre total de 150 dones van participar en el sopar d'enguany, en el que també va participar l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, com a "cambrer" servint el primer plat, juntament amb la resta de cambrers, a les assistents.

 

L'acte s'engloba dintre del programa de celebració del Dia Internacional de la No-Violència Contra la Dona, que tindrà lloc el proper 25 de novembre. En aquest sentit, la regidora de polítiques de les dones, Assumpta Pastor, va remarcar la tasca de la dona andalusa en la lluita per la igualtat i la importància de la celebració d'actes d'aquest tipus per proclamar la necessitat d'assolir la igualtat de gènere.

 

 

Edicions locals