Mascaró: “Esquerra ha de continuar essent l'àrbitre de la política catalana”

La candidata vallesana i Oriol López fan campanya al mercat del dimarts

Dimarts la candidata a diputada Violant Mascaró, acompanyada del regidor i també candidat de les llistes d'Esquerra, Oriol López, van recórrer el mercat del dimarts a la ciutat en un acte "a peu de carrer" dins la campanya "propera" que estan duent a terme els republicans.

 

Pel que fa a l'oferiment de Puigcercós a Mas respecte al concert econòmic, Mascaró va apuntar que "l'oferta d'Esquerra és un acord de país. Si CiU treu més diputats que Esquerra el nostre partit es compromet a posar el seu full de ruta per darrere del de CiU, més legitimat per les urnes".

 

Tot i que la candidata va anunciar que Esquerra "farà pinya amb CiU i amb tothom que s'hi vulgui sumar per aconseguir el Concert Econòmic a Madrid", Mascaró va advertir que "davant una eventual, i més que probable, negativa del govern espanyol, Esquerra demana a CiU que faci pinya amb Esquerra per convocar un referèndum per la independència". La número vuit per Barcelona va afegir que "Esquerra ha de continuar essent l'àrbitre de la política catalana".

Pel que fa a la resta d'opcions independentistes d'aquests comicis, Violant Mascaró va manifestar que "El independentisme s'està convertint cada vegada més en una opció política transversal i han sorgit opcions que ocupen el centre dreta i que donen opcions als votants, per exemple de CiU, decebuts per la seva política pactista". Així, la candidata va assegurar que "Esquerra continua essent la força troncal del independentisme, amb una amplia representació tant al Parlament, com en el àmbit local i amb un representant, fins i tot, al Parlament Europeu".

 

 

Edicions locals