Fomentant la bona alimentació infantil

La mostra pot veure's a la Biblioteca de Can Mulà

La mostra Menja bé, tu hi guanyes! es pot visitar a la Biblioteca Can Mulà des del dijous, 18 de novembre. Es tracta d'una exposició adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys, amb l'objectiu de fomentar una alimentació saludable i nutritiva, que els ha de portar a gaudir d'una bona salut.

 

L'exposició, una iniciativa de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, s'ha adaptat per a la Xarxa de Biblioteques Municipals. Es composa d'una sèrie de plafons que simulen l'ambient domèstic, especialment els espais vinculats a l'alimentació i el lleure, i ens presenta un audiovisual on els protagonistes són infants de la mateixa edat als quals va adreçat el missatge, que ens expliquen els principis d'una alimentació saludable. En acabar la visita es pot, a través d'una sèrie de jocs interactius, reforçar de manera lúdica els continguts explicats.

 

La mostra posa de relleu la importància de dur una alimentació adequada durant la infància per tal de gaudir de bona salut a l'etapa adulta. Vol, doncs, desenvolupar hàbits alimentaris que proporcionin una bona salut al llarg de la vida i que ajudin a gaudir d'una infància amb energia, vitalitat i intel·ligència. L'exposició pretén, de manera didàctica, potenciar aquests valors i donar rellevància a l'alimentació com a eina útil.

 

Menja bé, tu hi guanyes! estarà a la Biblioteca Can Mulà fins al proper 9 de gener del 2011. Posteriorment es podrà veure a altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Edicions locals