Clavell: “hem de fugir del simplisme de les discussions sobre el Quart Cinturó”

La diputada explica a La Marineta les propostes en matèria d'infraestructures i mobilitat sostenible

ICV-EUiA va finalitzar la seva campanya a Mollet amb una xerrada a càrrec de la diputada Dolors Clavell, en matèria d'infraestructures i mobilitat sostenible. La diputada ecosocialista va dur a terme aquest acte sectorial intentant "fugir del simplisme de les discussions sobre el Quart cinturó que impedeixen parlar de models d'infraestructures". Així, Clavell va aprofitar aquest acte per repassar el que ha fet la seva coalició en el govern d'esquerres i del que vol fer en un futur.

 

A més, la diputada d'ICV-EUiA va advertir de la claredat de la coalició a l'hora de denunciar el creixement especulatiu: "no ens hem d'enlluernar per les infraestructures perquè sí, hem de saber quina, on i com s'ha de fer". Clavell va afegir que el seu grup aposta per la potencialització del transport públic ferroviari del que va dir que "ara toca executar els plans que s'han redactat durant el govern d'esquerres".

 

Finalment, Clavell va parlar del canvi cultural en la mentalitat de la societat civil que "cada vegada hi ha més gent que s'està movent i el canvi cultural s'està produint, hem de seguir mirant cap Europa".

Edicions locals