Anglada s'atura a Mollet per fer campanya

El candidat de PxC és resguardat en tot moment pels cossos de seguretat i seguit per una desena de manifestants anti-feixistes

El matí de dijous va ser distret als carrers del centre de la ciutat amb la visita del líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, a diferents comerços molletans i al mercat municipal. Més tard, Anglada va oferir una roda de premsa a un cèntric bar de la ciutat on el líder del PxC va manifestar les principals idees del partit sobretot en matèria d'immigració: "primer som els de casa i després els de fora, demanarem la repatriació immediata dels immigrants il•legals, delinqüents i aturats".

 

Això sí, el que fou candidat del partit ultradretà Frente Nacional al 1989 liderat per Blas Piñar, va voler distingir: "s'ha de diferenciar sempre el tipus d'immigració, la que més ens preocupa és la musulmana, venen a envair-nos i no ho permetrem".

 

La comitiva del PxC va estar resguardada en tot moment, com en tota la campanya, per mitja dotzena de Mossos d'Esquadra per motius de seguretat indicats des del departament d'Interior. Tot i així, una desena de manifestants van perseguir a Anglada i el seu seguici durant la seva visita de campanya amb cants com "no volem feixistes als carrers de Mollet".

 

Finalment, el candidat va pronosticar que "esperem treure entre sis i nou diputats i crec que no és cap exageració", va culminar Anglada.

Edicions locals