El Monte Ducay assalta Plana Lledó(64-94)

Cap opció per uns molletans adormits a l'inici     - Resultats i Classificació   - Estadística CB Mollet - Monte Ducay Olivar

Dissabte, l'equip aragonès va passar pel pavelló de Plana Lledó com un huracà. Els d'Oriol Ramoneda van saltar al parquet adormits i van rebre una cura de humilitat a mans d'un equip de mitja taula. Amb aquest resultat, els molletans es situen setens, mentre que els aragonesos escalen fins la onzena posició.

 

Els d'Oriol Ramoneda van estar fora del partit des de l'inici. Al primer quart, els molletans van aguantar l'empenta visitant gràcies al canell de Jonathan Ramírez, que va anotar 11 dels 16 punts locals. La feblesa en defensa dels locals la van aprofitar els aragonesos, que van encistellar 27 punts en el segon període. El resultat al descans era de 36-46. A la represa, els visitants van continuar portant les regnes del joc, liderats per un sensacional Rogelio Legasa, que va anotar 19 punts i va capturar 6 rebots defensius. Al darrer quart, la diferència va ser insalvable i els molletans van encaixar una de les derrotes més abultades des de que juguen a Lliga EBA (69-94). Dels locals cal destacar l'actuació de Jonathan Ramírez, que va ser el màxim anotador del partit amb 25 punts.

 

L'entrenador del CB Mollet, Oriol Ramoneda, va analitzar el partit: "Han vingut uns de Saragossa i han jugat. Han estat els únics que han saltat a la pista perquè nosaltres no hem sortit del vestuari. Ens hem confiat una mica i ens clavat una bona pallissa". L'aler Jordi Pons va assumir responsabilitats: "Avui hem estat realment tous. És un accident aïllat que esperem que no es torni a repetir. Els culpables de la derrota som els jugadors". En la propera jornada els molletans visitaran la pista del Sedis Mausa, vuitè a la taula.


Ja estan disponibles les fotos de la presentació dels equips


El club ja ha penjat a la seva pàgina web oficial les fotografies oficials de la temporada 2010-2011. A més, a l'apartat de resultats i classificacions podreu consultar la trajectòria de qualsevol equip de l'entitat. Com a novetat per aquest curs, el club proposa als usuaris redactar les cròniques dels partits per després publicar-les a la web cbmollet.com.

 

- Resultats i Classificació

 

- Estadística CB Mollet - Monte Ducay Olivar

 

Edicions locals