La ciutat presenta la campanya de Nadal

L'encesa de llums, per Santa Llúcia, la nova bossa ecològica i la recollida d'aliments al Mercat Municipal són les principals novetats

Mollet ha presentat la campanya de Nadal amb la presentació d'una nova bossa per anar a comprar amb l'eslògan "Compro a Mollet". Es tracta d'una bossa que representa l'austeritat , la solidaritat i el respecte per el Medi Ambient que té Mollet i que compta amb diferents fotografies d'espais típics molletans i una pintura del fill il•lustre de la ciutat, Joan Abelló. La bossa la regalaran els comerciants adherits per aquelles compres que superin els 60 euros.

 

A la presentació de la campanya van assistir el president de l'Associació de Comerciants de l'Illa, Vicenç Vendrell, la presidenta de l'Associació Mollet Centre Comercial, Carme Olaria, i el president de la Federació de Comerç, Vicenç Pasqual; acompanyats de l'alcalde Josep Monràs i el regidor de Promoció Econòmica, Dani Novo.

 

Una de les altres accions de Nadal serà l'encesa de llums als carrers Berenguer III, Jaume I, Rafael de Casanovas, el Centre i la Rambla nova, que s'iniciarà el proper 9 de desembre per la Fira de Santa Llúcia, una fira que romandrà a la ciutat del 9 al 19 de desembre. Com cada any els comerciants adherits regalaran tiquets de mitja o una hora gratuïtes d'aparcament al pàrquing del Parc de Les Pruneres i per aquells que visitin Mollet amb autobús també regalaran la tornada.

 

Pel que fa a la targeta Mollet Comerç, amb tot just un any de vida, Vicenç Pasqual va anunciar que aquest era el segon municipi de Catalunya on millor funciona. A més, s'ha repartit unes 4.000 targetes en valor de 40.000 euros mensuals per unes 8.000 compres i s'han repartit prop de 1.300 premis. Carme Olaria va recordar que "cal consolidar la targeta i la compra a Mollet" i també que els propers diumenges 19 de desembre i 2 de gener els comerços molletans tindran les seves portes obertes.

 

Cal destacar també que el proper 4 i 18 de desembre s'iniciarà una campanya de recollida d'aliments al Mercat Municipal, tot i que a partir del gener es farà el primer dissabte de mes.
Finalment l'alcalde Monràs va fer una crida als comerços que encara no estan associats a les entitats per poder tenir "més múscul comercial" de cara el Nadal. Monràs va voler fer una aclariment sobre els "rumors" que corren per la ciutat de quedes de l'ajuntament es donen facilitats als comerços xinesos per obrir a Mollet: "no hi ha cap facilitat de l'Ajuntament per a que aquests comerços s'instal•lin a Mollet, ells disposen de recursos econòmics per llogar aquests locals i nosaltres no tenim capacitat per limitar-ho en funció de l'origen".

Edicions locals