Mollet inaugura la botiga Decathlon més gran de Catalunya amb una festa de l'esport

Amb una superfície de més de 6000m2, distribuïda en dues plantes

La nova botiga Decathlon Mollet del Vallès, que serà la més gran de Catalunya, va obrir les seves portes ahir mateix després de que dimecres es portés a terme una inauguració on van assistir diferents personalitats com l'alcalde Josep Monràs, el tinent alcalde Josep Garzón i el regidor de Promoció Econòmica Dani Novo, a banda del Conseller Delegat de Decathlon Espanya, Michele d'Humiers. A més, l'acte va comptar amb una exhibició de les patinadores del Club Patinatge Artístic Mollet que van afegit una nota de color i dinamisme.

 

D'Humiers va destacar la importància de la botiga: "No és una botiga qualsevol, és la botiga de Decathlon més gran de Catalunya. Amb l' obertura consolidem un dels nostre objectius, que és fomentar la pràctica de l'esport. Tot i la complicada situació econòmica, Decathon continua creixent". Per la seva banda, l'alcalde de la ciutat va agrair la confiança de Decathlon a Mollet: "Gràcies per haver escollit la nostra ciutat per obrir una nova botiga. Estem convençuts que els molletans gaudiran molt amb el serveis que ofereix Decathlon. Podíem haver acceptat una oferta econòmica important per construir pisos, però vam apostar per l'esport, per Decathlon".

 

Amb una superfície de més de 6000m2, distribuïda en dues plantes, i més de 500 places de pàrquing subterrànies gratuïtes, aquesta botiga es convertirà en un lloc on adquirir una àmplia varietat d'articles esportius. Aquest ampli espai pretén oferir un millor confort de compra als clients de la botiga a més de disposar d'una àmplia gamma de tots els productes de la cadena francesa.

 

Els seus directors, Yasmina Pros i Darío Fernández ens expliquen que en la seva implantació la botiga ha procurat fomentar els esports més comuns de la ciutat a més dels habituals, com el ciclisme, el tracking i running, o els esports de muntanya actuant Gallecs com espai on practicar-los. A més, per aquells amants de la hípica, la caça o la pesca, tenen a Decathlon una botiga especialitzada també en aquestes disciplines minoritàries amb l'assessorament d'experts.

 

L'amplitud de superfície permetrà desenvolupar més esports, oferir una gamma més extensa i completa per a satisfer les necessitats esportives dels seus futurs clients, i tot això amb un gran confort de compra en comptar amb passadissos més amples.

 

Gràcies a la seva gran superfície, els habitants de Mollet i del Vallès i del seu voltant, podran no només adquirir el seu material esportiu sinó que podran gaudir d'un espai al seu entorn lúdic que permet practicar i provar in situ nombrosos esports. Així, a la majoria de seccions es troben diferents zones de prova per p l apràctica dels productes com poden ser un cavall mecànic a la zona d'hípica, un green de golf per practicar allà mateix, un minicamp de futbol a la d'esports d'equip, una pista de roller per a patinar o, fins i tot, un carril de pista d'atletisme a la de running. Aquestes zones de pràctica són úniques a Catalunya i només a alguna botiga de Madrid s'hi pot trobar de semblants, com el carril d'atletisme per a running o el cavall mecànic per a hípica.

 

 

El procés de selecció realitzat ha permès contractar més de 150 joves esportistes i estudiants, de la pròpia ciutat i de localitats properes, apassionats de l'esport. Decathlon té com una de les grans prioritats la formació de la plantilla i ha realitzat un rigorós treball de selecció per a que els venedors de cada secció siguin especialistes del que han de vendre i així oferir una millor atenció al client. Els nous col•laboradors adquireixen les eines necessàries per al desenvolupament eficaç del seu treball, potenciant la seva autonomia i capacitat d'iniciativa. La plantilla està composta de venedors, tècnics de taller, hostesses de caixa i recepció, responsables d'esport, organitzador de botiga i director.

 

Tots tenen en comú la passió per l'esport i els coneixements tècnics necessaris per poder assessorar al client amb un consell d'especialista en cadascuna de les seves àrees d'activitat. La mitjana d'edat dels treballadors és de 22 anys.

 

El nou Decathlon de Mollet disposarà, a la planta carrer, d'una zona lúdica gratuïta i pública, un parc per a nens, un minigolf, taules de ping pong, una pista de petanca i una zona d'esdeveniments per als clients. A més en aquesta zona també es faran competicions esportives tot seguint el calendari oficial. L'horari de la botiga és de dilluns a dissabte de 10 del matí a 10 de la nit. Per completar l'oferta lúdica-esportiva i d'oci, el nou centre comptarà a la planta superior de 1 pista multiesport gratuïta ii dues empreses col laboradores (Partners): el gimnàs Basic Fit i el restaurant Sa&Fresc.

 

Per una banda, el gimnàs Basic Fit compta amb 1.500 m2 de superfície a la coberta de l'edifici replets d'una maquinària de Fitness d'última generació de Technogym repartida en illes dins la sala principal. A més el nou gimnàs molletà compta amb un ampli conjunt de màquines per exercici cardiovascular, vídeo spinning, powerplate, servei d'entrenador personal, servei de rutines.
El gimnàs també compta amb tres pistes de pàdel a la mateixa coberta de l'edifici Decathlon on les que els socis pagaran 2'5€ l'hora per persona i els no socis, el doble. L'horari d'obertura és de dilluns a divendres, de 07:30h a 22h, dissabtes obert de 09h a les 18h i els diumenges, per aquells que no han pogut anar-hi durant la setmana, d'11h a 14h. Basic Fit només tanca el 25 de desembre i l'1 de gener en tot l'any. Aquells que vulguin fer-se socis tenen tres opcions: la primera és la de pagar les dotze quotes mensuals de cop a un preu de 15'95€, el que sumaria un total de 191'4€ més la matrícula de 15€ en una vegada.

 

La segona, pagar cada mes una quota de 18'95€ més la matrícula de 35€. I la tercera i nova, és la de fer-ho en quatre pagaments. A la mateixa coberta de l'edifici es troba el restaurant Sa&Fresc. Cuina de mercat, creativa i amb productes frescos que dissenyarà tot tipus de menús saludables. El restaurant oferirà fins a quatre menús diferents: un infantil, un menú ràpid (8'5€), un menú Sa&Fresc (11€) i un menú business. El nou restaurant compta amb un sistema d'última generació per cuinar les carns a base de carbó vegetal, així com també el sistema de prendre nota electrònic a través de PDA's que agilitzen molt més el seu funcionament. Davant el restaurant i la seva terrassa es troba el camp de futbol i bàsquet que gestiona el mateix restaurant.

 

Edicions locals