El Museu convoca un concurs de fotografia

L'activitat està enfocada cap a les escoles i instituts

Aprofitant l'exposició Nova Avantguarda. Fotografia catalana dels anys 50 i 60, el Museu Abelló convoca un concurs de fotografia adreçat a totes les escoles i instituts que visitin l'exposició, el concurs porta per títol Instants del nostre centre, i els participants han de reflectir, mitjançant fotografies, moments, racons o persones del centre on estudien. La participació al concurs de fotografia és lliure per els alumnes que visitin, juntament amb el seu centre o institut, l'exposició Nova Avantguarda. Fotografia catalana dels anys 50 i 60. També es pot visitar l'exposició en petits grups durant el cap de setmana o les vacances de Nadal.

 

Cada participant podrà lliurar un màxim de 2 fotografies digitals al concurs, que s'hauran d'enviar, abans del 14 de gener, per correu electrònic a l'adreça [email protected], juntament amb les dades personals de l'autor i un telèfon de contacte.

 

Les fotografies seleccionades seran exposades al vestíbul del Museu Abelló del 20 de gener a l'11 d'abril. Hi haurà 3 premis acompanyats de material escolar pel centres on estudiïn els guanyadors o guanyadores:

 

El primer premi serà, pel concursant, una bossa de promoció del Museu i altre material promocional; càmera fotogràfica digital, per gentilesa de Milar Falguera; i sopar amb espectacle en directe, per a dues persones, al Restaurant La Molleta. Pel centre o institut, el primer premi serà un val per valor de 1.000 € en material escolar de la Papereria Mollet.

 

El segon premi, pel concursant, una bossa de promoció del Museu i altre material promocional; càmera fotogràfica digital per gentilesa de Milar Falguera. Pel centre o institut, també un val per valor de 1.000 € en material escolar de la Papereria Mollet. I el tercer premi, pel concursant, bossa de promoció del Museu i pel centre o institut, també un val per valor de 1.000 € en material escolar de la Papereria Mollet.

Edicions locals