EMFO i Decathlon engeguen de nou el procés de selecció de personal

La botiga assoleix un rècord d'afluència de públic en els primers dies d'obertura d'una botiga Decathlon a tota Europa   - Web EMFO

Davant les bones previsions d'afluència de públic a la nova botiga Decathlon Mollet, l'empresa ha decidit ampliar la plantilla de treballadors en els propers dies. La selecció de personal es tornarà a fer en col·laboració amb l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació, EMFO.

 

Totes les persones que estiguin interessades a treballar en la nova botiga Decathlon Mollet, poden participar a partir d'aquest mateix moment en el procés de selecció a través la pàgina web d'EMFO, i seguir les instruccions que hi apareixen, per a poder donar-se d'alta en les diferents ofertes de feina. De moment, la nova botiga Decathlon compta amb una nova plantilla de 150 persones, joves esportistes, de la pròpia ciutat i de localitats pròximes, apassionats de l'esport. Aquest procés de selecció ja es va fer amb la col•laboració d'EMFO.

 

Èxit d'afluència

 

Milers de persones van passar durant el primer dia d'obertura per la nova botiga Decathlon Mollet, situada a la zona comercial de Riera Seca. L'afluència de gent no va parar en tota la jornada, establint un record d'assistència en el primer dia d'obertura d'una botiga de la casa francesa.

 

Entre les impressions de les persones que visitaven per primer cop la botiga, destaca una molt bona acollida, amb comentaris molt positius sobre l'amplitud i la comoditat de la botiga. Decathlon Mollet és la botiga més gran de la marca a Catalunya i ocupa 6.000 metres quadrats de superfície, i més de 500 places d'aparcament gratuïtes. Tot i així, no va ser tot joia i alegria ja que durant els primers dies hi ha hagut moltes queixes a raó del colapse de trànsit que es genera a la rotonda de davant la botiga. Decathlon Mollet es diferencia per ser el primer centre que integra en el mateix espai botiga, pistes esportives, gimnàs (Basic-Fit) i restaurant (Sa&Fresc), a més de zones lúdiques i d'oci.

 

Edicions locals