La cervesa TOC d’Espelta participarà en un maridatge al restaurant La Molleta

L'experiència anirà a càrrec de la fàbrica de cervesa Arts Cervesers

El Restaurant La Molleta realitzarà possiblement el primer maridatge de cervesa artesana de Mollet i del Vallès avuil divendres 10 de desembre a partir 21´30 hores. La cervesa artesana és d´Art Cervesers, situats a Canovelles, que elaboren quatre tipus de cerveses artesanes: larossa-ORUS, la torrada-FLAMA, la negra-FOSCA i la cervesa elaborada amb espelta de Gallecs. Aquestes varietats de cervesa estan tenint molt bona acollida arreu de Catalunya.

 

La seva nova i ambiciosa proposta serà presentada a La Molleta, en exclusiva, avui mateix amb el nom d'Art Coure. El maridatge consistirà en un menú tancat de 28 euros, que inclou un assortit de diferents coques de primer plat, un segon plat i unes postres. Per finalitzar, unes neules i fruits secs per degustar en exclusiva la primícia d'Art Coure. També es realitzarà la degustació de les cerveses amenitzada amb una sorpresa musical que endolcirà encara més aquesta nit.

 

Aquestes cerveses estan elaborades únicament amb matèries primeres de qualitat: malt de cereals, aigua, llúpol i llevat. Per tant, no contenen ni conservants ni altres additius químics.
Per la seva elaboració s'han recuperat les pràctiques tradicionals del procés de fabricació, de manera que es respecta el ritme natural de fermentació i maduració del producte.

Edicions locals