TERRANOVA 12, especialistes en pinsos per a gossos

Ja és a Mollet TERRANOVA 12, la nova franquícia especialitzada en pinsos per a gossos i gats, complements, pipetes, desparasitants i transportins per als animals domèstics. Fa tot just un mes i mig que la botiga número 12 de Terranova es troba a l'Avinguda Gaudí, número 55. TERRANOVA està especialitzat en nutrició de gos i de gat, i compta amb marques com Hills, Eukanuba, Royal Canin,Acana, Afinnity i Proplan entre d'altres. A més l'establiment compta amb segones marques amb una bona qualitat-preu on destaca la línia blanca de la casa envasat per la mateixa franquícia.

 

 

També la franquícia es dedica a la cria de gossos de raça Boxer, (de Wanda's). TERRANOVA 12 ofereix la possibilitat de posar als seus clients amb educadors canins per modidicar problemes de conducta . Vingui ja a TERRANOVA 12 on hi trobarà promocions del 15% de descompte en totes les marques. Una oferta especial de Royal Canin amb 14 kg + 4kg més de regal. Una altra d'Eukanuba on s'ofereix del 20% al 30% de descompte. Una altra promoció especial és la de Royal Boxer: 12 kg + 2 kg més + samarreta + troley (una mena de carret de la compra per als sacs de pinso).fins a final d'exintències.

 

 

I no només això sinó que TERRANOVA 12 compta amb servei a domicili gratuït de pinsos per a Mollet o les poblacions del voltant. Tot i així, passin per la botiga per veure les nombroses novetats que hi ha cada quinzena de mes.

 

Edicions locals