Els millors preus de roba esportiva a Calzados Diper

Calzados Diper és una marca amb 40 anys d'experiència en el sector tèxtil. Situada a l'avinguda Llibertat número 22 (l'Illa). La botiga Calzados Diper porta setze anys treballant en la venda de calçat, roba, complements, tant pel dia a dia com per la pràctica de l'esport. En aquest sentit, l'establiment molletà ofereix una amplia gamma de productes i les darreres tendències en moda a preus que es troben a l'abast de tothom, sense renunciar mai a la bona qualitat del producte.

 

D'altra banda, la clientela tindrà al seu abast l'assessorament del personal de la botiga que compta amb experiència en el sector tèxtil. Així mateix, Calzados Diper posa a l'abast del seu clients dues promocions que no deixaran indiferent a ningú.

 

Per una banda, amb una compra equivalent a 50 euros, els clients rebran unes sabatilles d'estar per casa com a regal i/o també un bossa o un pijama per una compra equivalent a 90 euros. D'altra banda, l'establiment també ha llençat una altra promoció de roba i sabatilles d'esport a un 50%. Els horaris de la botiga són de dilluns a divendres pel matí de 10 a 13.30 hores i per la tarda de 17 a 20.30 hores. L'establiment també obre cada dissabte al matí de 10 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores.

Edicions locals