Una seixantena de persones al Circuit de Can Girona

És la tercera passejada del programa Itineraris Urbans, que organitzen conjuntament l'Ajuntament de la ciutat i el Club Atlètic Mollet

Diumenge al matí, al voltant d'una seixantena de persones es van aplegar davant l'Estació de França per completar el Circuit de Can Girona. Després de travessar les vies de tren pel pas subterrani i el pont del Besòs, els excursionistes van caminar fins a la cruïlla de Can Calet. La següent aturada va ser a l'Ajuntament de Sant Fost. Seguint un camí asfaltat, van arribar fins al cementiri del poble. Un cop allà, van baixar pel bosc i van arribar a l'Ermita de Sant Cebrià.

 

A continuació, van passar per la masia de Can Torrents Vell, la font de La Canaleta i van travessar diversos camps de conreu. Després, els participants van tornar al cementiri i van emprendre el camí de tornada a Mollet. En total, 13.5km en 3h 15min. La passejada va transcorre sense incidències. La propera sortida serà el Circuit curt de Gallecs el 30 de gener. El punt de trobada de tots els participants està previst a les 10h davant la masia de Can Borrell.

Edicions locals