IxM atorga el "Caganer 2010" a l'alcalde

Els independents faran arribar el guardó al consistori juntament amb un escrit

Independents per Mollet atorga el "Caganer de l'any" a l'alcalde Josep Monràs per l'ampliació de les zones blaves: "hem decidit immortalitzar el nostre alcalde fent feina a sobre d'un dels elements del paisatge molletà que més s'estima, un parquímetre de la zona blava", expliquen els independents.

 

Jesús M. Carrasco, president d'Independents per Mollet (IxM), ha explicat que "l'Alcalde s'ha fet mereixedor d'aquest guardó pels seus intents d'acallar el treball d'oposició crítica que portem a terme a la ciutat, amb sancions econòmiques a IxM -per un total de 2150 €-, arran de la nostra campanya de reivindicació i per la imposició de noves zones blaves als entorns del nou hospital de Mollet, als barris de Can Borrell i Santa Rosa".

 

Carrasco, ha recordat que a més de la creació noves zones blaves, en el que va de mandat, "l'Ajuntament ha apujat el seu preu quasi tres vegades per sobre del cost de la vida, ja que l'IPC acumulat d'aquests anys és del 9,3% i aquest "nou peatge de Mollet" s'ha apujat en total un 24,87%".

 

El Caganer de l'any, és el premi que l'agrupació dels independents molletans, va instaurar ara fa set anys, per a distingir aquelles "actuacions, personalitats, empreses o institucions, destacades, pels seus demèrits i la seva contribució, a afectar els drets i la qualitat de vida dels molletans i el nostre patrimoni social, cultural, territorial o natural".

 

 

 

 

Edicions locals