Noves mesures per millorar la mobilitat de la zona comercial de Riera Seca

L'Ajuntament pretén aplicar solucions als problemes de mobilitat ocasionats per l'obertura de la nova botiga Decathlon ara fa dues setmanes

L'Ajuntament de Mollet, amb el suport de l'Associació de Veïns de Riera Seca, ha començat a aplicar aquest cap de setmana, noves mesures per solucionar els problemes de trànsit i de mobilitat que la recent obertura de la botiga Decathlon han causat a l'entorn de la zona comercial de Riera Seca.


Malgrat els treballs previs de planificació que l'Ajuntament ha dut a terme amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Riera Seca i els responsables de Decathlon, l'excel·lent acollida que ha tingut l'obertura de la botiga fa necessàries noves mesures per millorar la mobilitat a la zona. Les accions per millorar aquesta mobilitat són les següents:


- Els caps de setmana, es tallarà la circulació a l'av. Rabassaires, just després de l'entrada a la zona comercial i fins el c. Puntaires. Aquesta mesura obligarà a circular per dins la zona comercial.

 

- Els caps de setmana, es tancarà la sortida de la zona comercial al c. Puntaires. D'aquesta manera, tot el trànsit de vehicles es farà per la zona comercial i s'afavorirà l'accés i la sortida pels extrems de la zona comercial.

 

- Es millorarà la senyalització horitzontal i vertical a la zona comercial per facilitar la sortida de vehicles per la rotonda de Can Fàbregas, gràcies a la nova sortida que s'ha obert darrera del supermercat Eroski.

 

- S'eixamplaran els carrils de circulació de la rotonda de La Vinyota (rbla. Pompeu Fabra amb c. Can Flequer), per tal que pugui absorbir millor l'augment de vehicles.

 

- S'incrementarà la senyalització a altres vies i carrers de l'entorn.

 

- Decathlon durà a terme diverses actuacions per facilitar el trànsit de vehicles al seu establiment.

 

Edicions locals