Es posa en marxa el trenet de Nadal

El punt d'inici del trenet serà la Rambla Balmes cantonada amb Anselm Clavé

El proper dissabte, 18 de desembre, a les 11 del matí, es posarà en funcionament el Trenet de Nadal que, per primera vegada, recorrerà diversos carrers del centre de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa conjunta de l'Ajuntament i la Federació de Comerç, emmarcada en la campanya comercial de Nadal.

 

El Trenet de Nadal circularà del 18 de desembre al 4 de gener per diferents carrers de la ciutat, amb dos itineraris diferents. El punt d'inici i final dels itineraris del Trenet de Nadal serà a la Rambla Balmes cantonada amb el carrer Anselm Clavé.

 

Els tiquets per viatjar en el Trenet de Nadal es podran adquirir en el mateix Trenet per un preu de 2 euros. Els establiments associats a Mollet Comerç també podran regalar vals de viatge als clients (per a compres acumulables fins a 60 €).

 

L'alcalde de la ciutat, Josep Monràs i el regidor de Comerç i Cultura de l'Ajuntament, acompanyats per representants de les associacions de comerciants de la ciutat, acompanyaran el Trenet de Nadal en el seu primer viatge. Sota aquestes línies a la dreta podreu consultar l'itinerari del trenet de Nadal.

 

Sorteig dels talonaris del Mercat Municipal


A les 12 del migdia, al Mercat Municipal, es farà el sorteig de 30 talonaris per valor de 100 € per gastar al Mercat Municipal. Els talonaris es sortejaran entre totes les persones que han participat en aquest sorteig per mitjà de les compres al Mercat. Aquest mateix dia, el Mercat Municipal torna a ser el punt de recollida d'aliments per al Banc d'Aliments de la ciutat.

 

Edicions locals