L'emissora local cedeix 300 CD's a la Biblioteca

Els discos formaven part de la discoteca de l'emissora i són peces musicals dels darrers vint anys

L'emissora municipal Ràdio Mollet ha cedit 300 discos compactes (CD) al fons musical de la Biblioteca Can Mulà, que estaran a l'abast dels usuaris de l'equipament. Els discos formaven part de la discoteca de l'emissora i són peces musicals dels darrers vint anys.

 

A banda dels 300 CD que ampliaran el fons de la Biblioteca, Ràdio Mollet també cedirà al fons documentals dels diferents centres cívics de la ciutat, altres discos que estan duplicats o no poden ser catalogats.

 

La cessió s'emmarca en el procés de modernització de l'emissora i culmina el trasllat de les antigues instal•lacions de l'avinguda Jaume I. La major part de les cançons que inclouen els CD estan disponibles en els servidors informàtics de l'emissora per a la programació musical de Ràdio Mollet, ja què es van passar a format electrònic en el seu moment. L'ús de suports físics és actualment minoritari en la radiodifusió.

 

Fons musical de la Biblioteca


La Biblioteca Can Mulà va tancar l'any 2009 amb 5.068 CD al seu fons musical, i amb les incorporacions fetes durant aquest any el fons està al voltant d'uns 5.100 documents, que es poden treure en préstec per un període de 30 dies i fins a un total de 15 documents per carnet.

 

Edicions locals