Nova edició de la revista Minimosaic

La Biblioteca de Can Mulà va acollir també l'acte commemoratiu del Dia dels Drets Humans amb la inauguració de l'exposició Somos Andando, de la Fundació Josep Comaposada

El Minimosaic és una revista editada per l'Ajuntament de Mollet i la Comissió d'Entitats Solidàries i elaborada pels nens i nenes de les escoles de la ciutat. La revista d'enguany és el número 6 del Minimosaic.

 

Aquest número 6 s'ha fet a partir dels treballs de l'alumnat de les escoles de la ciutat, usuaris infantils de la Biblioteca Can Mulà i els membres del Consell dels Infants de la ciutat, que participen per primera vegada. Pel que fa al contingut, hi trobareu les activitats que les escoles van fer l'any passat a l'entorn de la Marxa per la Pau, cal•ligrames, jocs d'entreteniment i contes de rerefons solidari; experiències solidàries; dibuixos i un trencaclosques de la Fundació per la Pau.

 

La revista es va presentar dijous a la tarda en l'acte de commemoració del Dia dels Drets Humans, que es va fer a la Biblioteca Can Mulà. A partir del mes de gener, es repartiran els 3.000 exemplars de la revista entre tots els nenes i nenes dels cursos de 3r a 6è de primària i la Biblioteca Can Mulà.

 

Acte commemoratiu del Dia dels Drets Humans


També dijous a la tarda, a la Biblioteca Can Mulà, es va inaugurar l'exposició Somos Andando, de la Fundació Josep Comaposada, que parla sobre la necessitat de contribuir a defensar els drets humans laborals i sindicals. Tot seguit, els assitents van poder escoltar la conferència Els Africans a Catalunya: Cap a una societat Intercultural?, a càrrec de Joan Manuel Cabezas, membre de l'Espai Àfrica-Catalunya i doctor en Antropologia Social.

 

Edicions locals