Els Pastorrats estrenen a Can Gomà

Els dos escamots més joves de la colla fan el relleu generacional a l'obra d'enguany

El diumenge 26 la colla dels Torrats es feia amb el teatre de Can Gomà. I és que desprès de setmanes d'assajos arribava el gran moment, l'hora dels Pastorrats. Uns Pastorrats molt especials i amb un cert aire rejovenit. En aquest sentit, els dos clans més joves de la colla, els Tempranillos i també Vinya Torrada, han estat els encarregats de dur a terme la tradicional representació d'aquesta obra per part dels Torrats, això sí, ajudats per alguns dels veterans, no només de la colla sinó també de la representació de l'obra.

 

Cançons, foc, petards però sobretot, bon humor i ganes de fer riure van ser els ingredients d'aquesta obra que va aconseguir submergir el públic en el món d'aquests "pastorets" tan particulars dels Torrats, però sobretot fer-los passar una bona estona entre algun ensurt però especialment rialles.

 

La colla dels Torrats tornarà a representar l'obra el proper dia 2 de gener, també a les 18 hores al teatre de Can Gomà i també en una sessió golfa per a majors de 16 anys el dia 8 de gener a les 22 hores.

Edicions locals