CiU presenta la 2ª Mostra de diorames

Enguany dos molletans participen a l'exposició

CiU Mollet ha inaugurat la "2a mostra de diorames de Nadal" a la Sala Fiveller, la qual es podrà veure fins el dia 3 de gener, excepte els dies festius i el 31 de desembre, en horari de les 16:30 fins les 20:30h. Com l'any passat la mostra de diorames de Nadal en consta de nou, set dels quals han estat cedits pels veïns de Torrelavit (Alt Penedès): Carme Miquel, Manel Muñoz, i les famílies Pujadas-Rovira i Sans-Ribera i Ramon Riera.

 

En la primera exposició els organitzadors van proposar-se que servís per engrescar als molletans a iniciar-se en l'art dels diorames. La proposta ha donat el seu fruit: avui dos molletans presenten les seves obres, en Joan Garriga, i en Santi Parareda.

 

Així mateix, aprofitant la Sala Fiveller i en l'horari de l'exposició, CiU Mollet continua amb la campanya "Convergència Solidària" per tal de recollir aliments per les persones més necessitades de la ciutat, i fer-ne entrega al Banc dels Aliments de Mollet. Fins ara la campanya ha recollit més de 2 tones d'aliments. L'organització espera arribar durant aquestes festes de Nadal i Cap d'Any a les 3 tones.

Edicions locals