La sardana ‘Murmuri de nenúfars’ de Lluís Alcalà guanya el 16é Certamen Josep Solà

El públic del 30é Concert de Nadal organitzat per Tradicions i Costums va ser l'encarregat de decidir entre els dos finalistes del certamen qui seria el guanyador

Per Nadal, i com ja és tradició per aquestes dates, l'entitat molletana ‘Tradicions i Costums' va realitzar el seu 30é Concert de Nadal, aquest cop de la mà de la cobla Jovenívola de Sabadell i sota la direcció del mestre Joan Lluís Moraleda i Perxachs. En aquest sentit, els assistents van poder gaudir d'un concert d'onze sardanes, dividit en tres parts, i entre les quals van destacar Sóc de Mollet, del difunt mestre molletà Josep Solà i Sánchez, i L'Aplec nadalenc del mestre Joan Lluís Moraleda i Perxachs, entre d'altres.

 

A banda del tradicional concert, el públic del teatre Can Gomà també va haver de prendre una decisió important. I és que van ser els encarregats de decidir entre les sardanes ‘Estimat Tortell Poltrona' de David Esterri i Carrasquer i ‘Murmuri de Nenúfars' de Lluís Alcalà i Baques, quina de les dues seria la guanyadora del 16é Certament Josep Solà.

 

En aquest sentit, el jurat ha canviat aquest darrer any les bases del certamen, segons les quals en cas de desacord entre el jurat per decidir un guanyador, serà el públic del concert qui s'encarregarà de prendre una decisió final. Finalment, la sardana que va resultar guanyadora va ser ‘Murmuri de Nenúfars' de Lluís Alcalà, que es va endur un premi de 600 euros. La sardana de David Esterri, ‘Estimat Tortell Poltrona', es va endur l'excelcit de 200 euros.

Edicions locals