El Nadal arriba a Vallès Visió

La televisió posa l'accent nadalenc a la seva programació

El Nadal serà el protagonista a la programació d'aquests dies de la televisió del Vallès Oriental. La nit de Nadal, 24 de desembre, Vallès Visió oferirà l'espai Els alcaldes feliciten les Festes amb la participació dels alcaldes i alcaldesses dels nou municipis del Consorci Teledigital Mollet, que feliciten del Nadal i expressen els seus desitjos de cara al 2011.

 

A continuació s'oferirà una versió nadalenca de l'espai d'opinió lliure Què dius?. El Dia de Nadal Vallès Visió emetrà el concert de la coral molletana Estoc de Veus. Una actuació que va ser enregistrada al Teatre Can Rajoler, de Parets, el passat 21 de novembre i que es podrà veure per la televisió del Vallès Oriental a partir de les 14 hores del dia 25 de desembre. També es podrà veure per redifusió el dia de Sant Esteve, a partir de les 16.30 hores i al llarg de tota la programació nadalenca.

 

La programació especial de Nadal de Vallès Visió també repassarà el què ha donat de sí l'actualitat als nostres municipis. En l'àmbit esportiu, Vallès Visió oferirà els dies 27 de desembre i 3 de gener el Resum Esportiu del 2010 del Baix Vallès. En matèria informativa, el torn serà dijous, 30 de desembre, a les 22.30 hores, quan s'emeti el Resum Informatiu del 2010 al Baix Vallès, que durant 90 minuts farà un recull de les notícies més destacades de l'any.

 

A més, diumenge 2 de gener, a les 17.30 h., s'estrenarà a Vallès Visió la representació de l'obra de teatre La senyoreta Florentina i el seu amor Homer del grup de teatre local Som i serem, enregistrada el 19 de desembre al Teatre Can Rajoler de Parets.

 

La televisió del Vallès Oriental emetrà també, el dia 4 de gener a les 14 hores, el Concert de Cap d'Any del Vallès Oriental, que es farà a Lliçà d'Amunt, i es farà un ampli seguiment de les cavalcades de reis dels municipis del Consorci Teledigital Mollet.

Edicions locals