IxM denuncia la manca de manteniment de la plaça Prat de la Riba

Els independents reclamen es reparin les deficiències del ferm de l'espai urbà més estimat pels molletans

Independents per Mollet (IxM) ha denunciat la manca de manteniment que pateix la plaça Prat de la Riba, nucli central de la part més antiga de la ciutat. Mercè Solé, membre de la direcció d'Independents per Mollet (IxM), ha denunciat que "gran part del ferm d'aquesta històrica plaça, conformat per llosses de panot gris, es troba en mal estat o directament esquarterat".

 

Solé, ha recordat que aquesta plaça que acull els edificis de l'antic Ajuntament i el Mercat Vell, a més de la font modernista, continua essent "l'espai urbà amb més importància històrica i simbòlica de la ciutat i el més estimat pels molletans, malgrat els intents no reeixits de l'Equip de Govern municipal de desplaçar la centralitat a l'entorn del nou Ajuntament".

 

Per la dirigent indepenent , l'abandonament que pateix de la Plaça Prat de la Riba, "és un bon exemple de la política que pratica el Govern municipal de PSC i CiU, que ha optat per gastar-se milionades impressionants en tanques de disseny com la del Parc de Can Mulà, o en passeres molt costoses com la que uneix Ca l'Estrada amb el barri de la Casilla, i oblidar-se d'altres espais de la ciutat que necessiten atencions urgents, però que deuen ser menys rendibles electoralment".

 

Per aquest motiu, l'exregidora de Promoció de la Ciutat ha reclamat als responsables municipals que "posin en marxa de manera urgent un pla d'actuació per a reparar les deficiències detectades a la Plaça Prat de la Riba, i garantir el manteniment adequat que un espai d'aquesta importància es mereix".

 

Edicions locals